Event Details

Poďte s nami do kina, ktoré bude voňať čokoládou aj svetielkom nádeje pre Nicolasa.


Film Wonka je úplne nové, rodinné spracovanie príbehu, ktorý možno poznáte z knihy známeho britského autora Roalda Dahla Charlie a továreň na čokoládu alebo filmu v hlavnej úlohe s Johnny Deppom.


Hoci svetová premiéra filmu Wonka, veľkého čokoládového dobrodružstva spojeného s hudbou a zážitkami z produkcie Warner Bros, bude v kinách až 15. decembra, vďaka spolupráci s Continental Film máme pre Vás mimoriadnu ponuku.


Pozývame Vás na Vianočné charitatívne kino a špeciálnu predpremiéru filmu Wonka v stredu 13.12.2023 v priestoroch CINEMAX, Bory Mall Bratislava.


Čo vás čaká v cene vstupenky? Získate nielen vstup na špeciálnu predpremiéru filmu Wonka, popcorn, nápoj podľa svojho výberu, aktivity pre deti i dospelých, lístok do tomboly aj sladký darček pre deti, ale navyše výťažkom zo vstupného podporíte piešťanskú organizáciu APPA - Asociáciu pomoci postihnutým. Príbeh Nicolasa, ktorému takto spoločne pomôžeme, si môžete prečítať TU.


Medzi hosťami Vianočného kina budeme mať česť privítať aj Jeho Excelenciu Nigela Bakera, britského veľvyslanca na Slovensku, členov predstavenstva, ako aj Patrónov komory a našich členov a sympatizantov.


Kúpte vstupenku pre seba a svojich blízkych alebo pozvite svojich obchodných partnerov či odmeňte svojich zamestnancov – to všetko v úžasnej čokoládovo-vianočnej atmosfére.


Film Wonka má vynikajúce obsadenie aj príbeh. Pozrite sitrailer a viac informácií.No, spoznali ste v ukážkach aj Hugha Granta alebo Rowana Atkinsona? A to hlavné Vás ešte len čaká - príďte a sami uvidíte!


....


AKO MÔŽETE POMÔCŤ ?

Venovaním darčeka rodine, obchodným partnerom či kolegom:

· zakúpením vstupeniek pre Vás a Vašu rodinu ako fyzická osoba – rodinný darček

· zakúpením vstupeniek pre Vašich zamestnancov alebo partnerov – firemný darček


Pre viac informácií, prosíme, kontaktujte Ivonu Žitnú: zitna@britcham.sk, tel. 0948 073 095.


Budeme radi, ak sa pridáte k možno netradičnej, ale veríme, že prospešnej myšlienke stretnúť sa na záver roka trocha v inom prostredí, ale o to srdečnejšie.


---

Come with us to the cinema, which will smell of chocolate, fun and a light of hope.


The movie Wonka is a brand new, family adaptation of the story that you may know from the famous British author Roald Dahl's book Charlie and the Chocolate Factory or the movie starring Johnny Depp.

Although the world premiere of the film Wonka, a great chocolate adventure combined with music and experiences from Warner Bros. production, will not be in cinemas until December 15, thanks to the cooperation with Continental Film we have a special offer for you.


We invite you to the Christmas charity cinema and a special pre-premiere of the film Wonka on 13 December 2023 at CINEMAX, Bory Mall Bratislava. (movie will be in the Slovak language).


What awaits you in the ticket price?

You will not only get a ticket to a special pre-premiere of the film Wonka, popcorn, a drink of your choice, fun activities for children and adults, a ticket to an interesting raffle, and at the end refreshments and a gift, but in addition, you will also support the Piešťan organization APPA – Association for Helping the Disabled with the proceeds from the entrance fee. You can read the story of the young "warrior" Nicolas, whom we will help together, on our website.


Buy a ticket for yourself, your loved ones or invite your business partners or buy a ticket and reward your employees – all this in a wonderful chocolate-Christmas atmosphere that we can experience together and also help.


You can buy tickets here


Agenda

4:30 PM - 5:15 PM
Príchod a aktivity vo foyer pre dospelých aj tých menších
Príchod a aktivity pre detí a dospelých
5:15 PM - 5:30 PM
Otvorenie Vianočného kina
Wonkova tombola a odovzdanie šeku s výťažkom pre Nicolasa a APPA (Asociácia pomoci postihnutým)
5:30 PM - 7:30 PM
Premietanie filmu
Film Wonka