Event Details

KOŠICE V SEPTEMBRI UŽ PO PIATY RAZ OŽIJÚ INOVÁCIAMI. SLOVAKIATECH FORUM-EXPO 2023 PREDSTAVÍ REVOLÚCIU UMELEJ

INTELIGENCIE A SVOJE SILY SPÁJA S NOVOU AUTOMOBILKOU V REGIÓNE. PRIAMO NA PODUJATÍ SA MÔŽU S VOLVO CARS KONTAKTOVAŤ BUDÚCI REGIONÁLNI SUBDODÁVATELIA.


Sloganom tohtoročného SlovakiaTechu je "AI revolution is here." / Revolúcia umelej inteligencie je tu/.


Počas 2 dní sa na 3 pódiách vystrieda viac ako stovka domácich a zahraničných spíkrov z prostredia vedy, školstva, technologických firiem, startupov a investorov, ale aj predstaviteľov štátu.


SLOVAKIATECH FORUM - EXPO KOŠICE 2023 ponúkne tieto základné témy:


  1. AI Everywhere/Umelá inteligencia okolo nás (zdravotná starostlivosť, vzdelávanie a pracovné miesta, výroba a maloobchod, kreativita a spoločnosť, výzvy a obmedzenia)
  2. Green Tech/Zelené technológie (pokročilé jadrové technológie, obnoviteľná energia a skladovanie, trvalo udržateľná doprava, zelený vodík, znižovanie emisií a odpadu)
  3. Trust Tech/Bezpečnosť v technológiách (kybernetická bezpečnosť, hacking, identita a súkromie, financie a blockchain, obranné technológie).


K sprievodným podujatiam SlovakiaTechu 2023 bude patriť aj výstavná časť EXPO - Expozícia TUKE Technickej univerzity v Košiciach; Expozícia UPJŠ Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach; Expozície slovenských inovatívnych a technologických firiem, novinky v oblasti startupov; workshopy; Mini filmový festival; Hackathon a ďalšie sprievodné aktivity.


Vstup je voľný po registrácii na: www.slovakiatech.sk/registracia-2023


Venue

Kulturpark

Kukučínova 2
Košice, Košický kraj, Slovakia

If you have any questions please contact Laura Horniak Miškovova

Contact Organizer

Show on map