Event Details

Radi by sme vám dali do pozornosti konferenciu Slovak Woman in Tech, jednodňovú multižánrovú konferenciu, ktorú organizuje náš člen Aj Ty v IT a ktorej sme partnerom.


Slovak Women in Tech je prvou konferenciou oslavujúcou ženy v IT a na Slovensku. Jej cieľom je inšpirovať a posilniť vnímanie a postavenie Sloveniek v oblasti informačných technológií, poskytnúť im platformu na prezentáciu ich práce, povzbudiť a inšpirovať ich aby sa kariérne realizovali v IT.


Program konferencie:

09:00 Otvorenie konferencie

10:00 AI Keynotes

11:00 Masterclass a workshopy

13:30 Panelová diskusia k téme ročníka

14:00 Kariérny úľ a workshopy

15:30 Slovak Women in Tech Talks

18:00 Galavečer spojený s odovzdaním ocenenia "Žena v IT 2024"


Viac informácií o udalosti nájdete TU.


Pre registráciu, resp. informácie o cenách vstupov, prosím nasledujte tento LINK.


English version:


We would like to draw your attention to the Slovak Woman in Tech conference, a one-day multi-genre conference organised by our member Aj Ty v IT, of which we are a partner.



Slovak Women in Tech conference is the first conference celebrating women in IT in Slovakia. Its aim is to inspire and empower Slovak women in IT, to provide a platform to showcase their work, encourage and inspire them to pursue a career in IT.


Preliminary table:

09:00 Opening of the conference

10:00 Keynotes on AI

11:00 Masterclass and Workshops

13:30 Panel discussion – Discussing AI

14:00 Career hive and Workshops

15:30 Slovak Women in Tech Talks

18:00 "Women in IT 2024" Award ceromony and evening gala


For more information on the event please click HERE.


For registration please follow this LINK.

Speakers

  • Caitlin Bentley (Kings College London)

    Caitlin Bentley

    Kings College London

    Caitlin Bentley sa podieľa na aktívnom formovaní budúcnosti zodpovednej umelej inteligencie prostredníctvom vzdelávania. Je členkou realizačného tímu programu pre Responsible Artificial Intelligence UK (RAI UK) a spoluriaditeľkou centra UKRI Safe and Trusted AI Centre for Doctoral Training. Pôsobila tiež vo Výbore pre zručnosti dôveryhodného autonómneho spomínaného centra, v Laboratóriu pre učebné osnovy a v pracovnej skupine EDI. Študovala počítačové vedy na McGill University aj vzdelávacie technológie na Concordia University. Svoje štúdiá zavŕšila doktorátom v oblasti humánnej geografie ICT4D na Royal Holloway, University of London, kde skúmala efektivitu rôznych technických, odborných a strategických zručností v rozdielnych odvetviach.

    view more
  • Alžběta Solarczyk Krausová (Zakladateľka a riaditeľka organizácie Respectful AI -  Spoluzakladateľka Czech Women in AI)

    Alžběta Solarczyk Krausová

    Zakladateľka a riaditeľka organizácie Respectful AI - Spoluzakladateľka Czech Women in AI

    Alžběta sa špecializuje na etické a právne aspekty umelej inteligencie, robotiku, rozhrania mozog – počítač a prepojenie technológií s biologickým životom. Riadi tiež Centrum pre výskum inovácií a kybernetické právo na Ústave štátu a práva Akadémie vied Českej republiky. Založila a je predsedkyňou medzinárodnej konferencie SOLAIR (Society, Law, Artificial Intelligence and Robotics). Pôsobila ako členka expertnej skupiny pre zodpovednosť a nové technológie Európskej komisie, je členka siete expertov ONE AI pri OECD a ako expertka za Českú republiku pri rokovaniach o návrhu odporúčaní UNESCO o etike umelej inteligencie. Je spoluzakladateľkou platformy Czech Women in AI.

    view more

Venue

City Theater of P. O. Hviezdoslav

Laurinská 478/20
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovakia

If you have any questions please contact Ivona Zitna

Contact Organizer

Show on map