Event Details

KPMG ESG Certifikácia – Vykazovanie informácií o udržateľnosti (ESG) Úroveň II. (aplikácia na case study)

Ponuka školenia nášho patronátneho člena


ESG prax: Aplikácia nových vykazovacích požiadaviek v praxi.


Na tomto kurze sa budete venovať praktickému uplatneniu nových požiadaviek na vykazovanie informácií o udržateľnosti. Spoločne preskúmate relevantné témy a dostanete návody a príklady, aby ste získali dôkladné pochopenie nových legislatívnych noriem a ich aplikáciu v praxi.

Obsah školenia

Vykazovanie informácií o udržateľnosti (ESG) – aplikácia na case study

Taxonómia EU – Na praktickom príklade sa naučíte identifikovať a vykazovať udržateľné činnosti. Porozumiete tomu, ako posúdiť oprávnené činnosti vo vašej spoločnosti a akým spôsobom ich zohľadniť v zverejneniach v súlade s požiadavkami taxonómie, zohľadňujúc technické kritéria preskúmania pre významný príspevok, posúdenie pravidla výrazne nenarušiť zvyšné environmentálne ciele.

Európske štandardy pre vykazovanie o udržateľnosti (ESRS) – Na prípadovej štúdií sa spoločne zameriame na vybrané oblasti v procese posúdenia dvojitej významnosti (určenie hodnotového reťazca, predbežné stanovenie významných tém, identifikácia vplyvov, rizík a príležitostí, možné spôsoby dialógu so zainteresovanými stranami).

Na školení budete:

  • Aplikovať požiadavky na vykazovanie podľa CSRD smernice
  • Identifikovať a vykazovať udržateľné činnosti v súlade s EU Taxonómiou
  • Aplikovať vybrané oblasti procesu dvojitej významnosti na konkrétny prípad
  • Identifikovať a vykazovať informácie, vplyvy, riziká a príležitosti, ktoré musia byť zverejnené




Členovia Britskej obchodnej komory majú zľavu 10 %. Do poznámky uveďte člen Britcham. Školenie bude v slovenskom jazyku.


REGISTRÁCIA TU: