V rámci webináru budeme spolu s naším členom a partnerom Expense Reduction Analysts, aj v súvislosti so súčasnou situáciou, diskutovať o nových trendoch a príkladoch digitálnej transformácie a automatizácie, ktoré môžu priniesť firmám množstvo benefitov, najmä v oblasti produktivity, kvality a flexibilnosti procesov.


Súčasná korona-kríza si vynútila manažment zmeny na všetkých leveloch firiem. Spoločnosti sa museli rýchlo adaptovať na nové externé podmienky a zmeny na trhoch. Digitálne riešenia pretransformovali na širokej škále to ako pracujeme a priniesli nové produkty a služby pre svet ovplyvnený pandemickou nákazou.

Digitalizácia, automatizácia a robotizácia budú aj naďalej zohrávať kľúčovú úlohu v konkurencieschopnosti firiem a stanú nevyhnutnými súčasťami každého odvetvia.


Pre koho je webinár určený?


Pre majiteľov, riaditeľov a manažérov firiem z akéhokoľvek odvetvia, ktorí sa chcú dozvedieť ako digitálne pretransformovať svoj biznis.


Webinár bude vedený v slovenskom jazyku. Link na online webinár Vám bude zaslaný deň pred podujatím.

Speakers

Sponsors and Partners

Organizer

Co-organized by

Partners

Community

Connect with 23 people attending this event

BSPBLSML

Tickets

  • Members

    Complimentary

    Member Price

    For BritCham members only - please use the main email address registered with BritCham for your company to register.

    Reserve Ticket
  • Non-member

    €15.-

    Public Price

    Buy Ticket
  • Member of a partner business chamber

    €15.-

    Public Price

    If you are a member of one of our partner chambers, please enter the code provided to you by your chamber to register for the webinar free of charge.

    Buy Ticket