Event Details

Konferencia EQUAL PAY DAY 2024

Miesto: DoubleTree by Hilton Bratislava

Kedy: 7.-9. novembra 2024


Druhá konferencia Equal Pay Day Slovakia 2024, ktorej sme opätovne partnerom, prináša témy a 30+ osobností. Autentické príbehy, networking, zdieľanie skúseností. Neformálne a profesionálne.


Deň rovného odmeňovania (Equal Pay Day – EPD) je symbolický deň, upozorňujúci na rozdiely v odmeňovaní mužov a žien. Ide o globálnu osvetovú kampaň organizácií Business & Professional Women po celom svete.

EPD upozorňuje na stále trvajúci problém nerovnosti v odmeňovaní podľa pohlavia, tzv. Gender Pay Gap (ďalej len GPG). EPD zdôrazňuje deň, keď ženy dobiehajú mzdovú úroveň ich mužských kolegov, ktoré oni dosiahli ku koncu uplynulého roka.



V ostatných rokoch dochádza k zmenám v spoločnosti a tie významne ovplyvňujú trh práce. Jednou z nich je starnutie populácie. Priemerný vek odchodu do dôchodku v Európskej únii je v súčasnosti 63 rokov a nikto neočakáva, že by sa mal znižovať. Vďaka lepšej zdravotnej starostlivosti a zdravému životnému štýlu sa ľudia dožívajú vyššieho veku, čo vedie k neskoršiemu odchodu do dôchodku.


Rovnosť v odmeňovaní je jednou z najdôležitejších spoločenských výziev súčasnosti. Platová nerovnosť má negatívny vplyv na spoločnosť, preto hľadáme spôsoby, ako ju odstrániť, a to z rôznych pohľadov tejto širokej témy.


Program:

Mentoringový deň pre ženy

7. novembra 2024 - štvrtok - Asseco Solutions Bratislava

Konferencia

8. novembra 2024 - piatok v DoubleTree by Hilton Bratislava

Online mentoring pre ženy

9. novembra 2023 - sobota


V spolupráci s organizátorom sme pripravili špeciálny zľavový kód BRITCHAM20 , ktorý je venovaný všetkým našim členom na 20% zľavu na vstupenky.

...


EQUAL PAY DAY 2024 Conference

Location: DoubleTree by Hilton Bratislava

When: 7.-9. November 2024


The second Equal Pay Day Slovakia 2024 conference, which we are partnering again, brings topics and 30+ personalities. Authentic stories, networking, sharing experiences. Casual and professional.


Equal Pay Day (EPD) is a symbolic day, drawing attention to the differences in pay between men and women. It is a global awareness campaign of Business & Professional Women organizations around the world.


EPD draws attention to the ongoing problem of inequality in pay by gender, the so-called Gender Pay Gap (hereinafter referred to as GPG). The EPD highlights the day when women catch up to the wage level of their male counterparts, which they reached at the end of last year.


In recent years, there have been changes in society and they significantly affect the labour market. One of them is the aging of the population. The average retirement age in the European Union is currently 63 and no one expects it to decrease. Thanks to better health care and healthy lifestyles, people are living longer, leading to later retirement.


Equality in remuneration is one of the most important social challenges today. Pay inequality has a negative impact on society, so we are looking for ways to eliminate it from different perspectives on this broad topic.


Agenda:

Mentoring day for women

November 7, 2024 - Thursday - Asseco Solutions Bratislava

Conference

November 8, 2024 - Friday at the DoubleTree by Hilton Bratislava

Online mentoring for women

November 9, 2023 - Saturday


In cooperation with the organizer, we have prepared a special discount code BRITCHAM20 , which is dedicated to all our members for a 20% discount on tickets.


How to do it? The conference and the entire program can be found on the website: www.equalpayday.sk

Speakers

    Venue

    DoubleTree by Hilton Bratislava

    Trnavská cesta 27/A
    Bratislava, Bratislavský kraj, Slovakia

    If you have any questions please contact Ivona Zitna

    Contact Organizer

    Show on map